Margreeth Ras – van Slooten

Ik ben Margreeth Ras – van Slooten. Al ongeveer 25 jaar schrijf ik gedichten en vooral teksten voor koren en solisten. Ook ben ik één van de vaste vertalers voor Koormuziek.nl.Om een paar bekende titels te noemen: *Vleugels *Gods Regenboog *Uw wil geschiede *Het is goed *Kind van mij
Ik vind het fijn én zie het als een opdracht om mijn ontvangen talent te delen om zo mensen dichter bij God te brengen. Herkenning vinden in liederen is zeer belangrijk wanneer je in moeilijke situaties zit. De juiste combinatie tussen tekst en muziek vinden is erg waardevol, dat kan een lied maken of breken,en het is dan ook bijzonder om met veel verschillende componisten te mogen werken.
Het project Noach zie ik als een prachtige uitdaging en ook als een stukje groei in mijn eigen geloofsleven. We hebben een fijne groep met gemotiveerde mensen en ik ben zeer dankbaar dat dit project op mijn pad kwam!

André van Vliet

Ooit ben ik als kleine jongen op orgelles gegaan. Geïnspireerd door het spel van mijn vader, en genietend van al de LP’s uit de platenkoffer van mijn ouders, leek het mij prachtig om muziek te maken. Nu, ruim 40 jaar na die eerste orgelles, zijn er een heleboel activiteiten bij gekomen. Zonder dat de eerste liefde over is gegaan overigens. Eén van die activiteiten is het schrijven van muziek. En dat is echt pas van de laatste jaren. Daarom werd ik ook direct enthousiast toen Peter mij zijn plan vertelde. Ten tijde van dit schrijven, staat er nog geen noot op papier. Er moet dus nog wel wat gebeuren voordat u aan het zingen kan. Maar wachtend en vertrouwend op inSPIRatie, hopen we op een mooi eindresultaat. (Inmiddels staan er al wel heel veel noten op papier!)